• Natasja
  Anmeldelse af: Moder Jord GAIA 17. februar 2023 på 12:57 Rediger

  Jeg havde fornøjelsen at have skønne Alexandra igennem min graviditet. Både som min støtte, og til at sørge for min amning kom op og køre ordentligt fra starten. Det var vigtigt for mig. Desuden hjalp hun mig med at smertelindre mig, da jeg fik bækkenløsning tidligt i graviditeten.
  Jeg vil gerne give en kæmpe anbefaling herfra – man er så sårbar som gravid, og har brug for støtte under graviditet og efter. Det giver Alexandra ihvertfald ❤️
  Hvis du er gravid, eller kender nogen der skal være så tjek hendes hjemmeside ud. KÆMPE anbefaling.
  3 ord: hun er lyttende, forstående og nærværende.

 • AB
  Anmeldelse af: Moder Jord GAIA 30. maj 2023 på 22:23 Rediger

  Det var helt klart Alexandras varme personlighed, nærvær og omsorg, der gjorde, at jeg ønskede hun skulle være min Doula, da jeg skulle føde mit 5. Barn.
  Det var den bedste beslutning nogensinde og resulterede i den mest rolige og ukompliceret fødselsoplevelse. takket være Alexandra, som var der 100 % for både min mand og jeg.

  Alexandra sørgede for en fødselsplan, der var baseret på mine ønsker og behov. Alt var tænkt ind i planen selv ting, jeg aldrig havde forholdt mig til i tidligere fødsler.

  Alexandra var autentisk i hele forløbet og blev min mentale støtte i ugerne op til fødslen, under og efter.
  Alexandra skabte et samtalerum hvor man frit kunne dele man tænkte og følte.
  Hun hjalp mig af med graviditetsspændinger med den mest beroligende og afslappende Rebozo og akupressur.
  Efter fødslen hjalp Alexandra mig med ammeteknik/ammestillinger og hvordan jeg bruger min slynge.
  Jeg følte mig så tryg og i gode hænder under hele forløbet og ville aldrig have været foruden oplevelsen af at møde denne fantastiske kvinde. .

 • Yasmin
  Anmeldelse af: Moder Jord GAIA 13. juni 2023 på 13:11 Rediger

  Alexandra var ikke kun super skøn og omsorgsfuld, da hun fulgte mig i hele graviditets- og fødselsforløbet, hun er også meget dygtig i sit fag og ser på den enkeltes behov og ønsker. Jeg var så heldig, at have hende ved min side både op til fødsel og efter fødsel. Før fødsel fik jeg benyttet mig af rebozo og fødselsmodning samt massage. Vi fik også nogle gode snakke om amning samt ønsker til fødslen.
  Efter fødsel stod hun klar til at hjælpe mig med amning og give mig en masse gode råd.
  Alexandra er super god til at forstå ens udfordringer og hjælpe en med at håndtere dem og vende dem om til succesoplevelser. Det gør hun ved at bruge både sine faglige kompetencer, men også sine egne erfaringer med de 3 børn hun har. Fantastik kombination og derfor en fantastisk Doula og ammevejleder. Kæmpe anbefaling herfra ❤️

Bedøm din oplevelse

Fandt du ikke det Sted, du søgte?

Ved at udfylde informationerne i nedenstående formular, kan du anmode om at få tilføjet et nyt sted eller en ny institution.