• Shupapi1
    Anmeldelse af: Læge Zohreh Abbariki – Lægerne Hvidovrevej 340 A 5. oktober 2023 kl. 08:42 Rediger

    Dårlig dårlig dårlig oplevelse hver gang man er i dialog med zohreh. Så dårlig attitude, snakker grimt, behandler ikke sine klienter ordentligt, og tager altid den nemme udvej. Jeg er sp teæt af det. Hun skulle aldrig have haft med mennesker at gøre, for det er da tydeligt at mærke som borger hvor meget man “belaster” hende, ved at række ud til sin læge, når man har det skidt. Dårligt. Rigtig dårligt!

  • F
    Anmeldelse af: Læge Zohreh Abbariki – Lægerne Hvidovrevej 340 A 14. maj 2024 kl. 09:22 Rediger

    Jeg ønsker at udtrykke min skuffelse over den dårlige behandling, jeg har oplevet. Zohreh ikke er lydhør, når man ringer ind; desværre afbryder hun samtaler, hvilket forhindrer en fuldstændig dialog. Hun udviser en uhensigtsmæssig attitude under samtaler, herunder negativitet og afslutning af samtalen, før problemet er blevet fuldt forstået og jeg adressere hendes adfærd. Hun har udvist en meget uprofessionel adfærd, hvilket jeg anser som en problematik, taget hendes profession i betragtning. Desværre kan jeg ikke anbefale dette sted baseret på min oplevelse.

Bedøm din oplevelse

Fandt du ikke det Sted, du søgte?

Ved at udfylde informationerne i nedenstående formular, kan du anmode om at få tilføjet et nyt sted eller en ny institution.