• Marianne
  Anmeldelse af: Lægerne Bøgevænget 19. maj 2023 kl. 18:22 Rediger

  Lægerne på bøgevænget i Solrød strand er så uprofessionelle og fuldstændig ligeglade. De overbooker så mange patienter så man skal stå ved parkeringspladsen og vente og der er altid over en times ventetid. De forstyrre hinanden konstant under en konsultation. Specielt deres sygeplejersker, de render bare ind og sætter sig og går igen som om vi bare sidder der for hyggens skyld. Den ene læge specielt Jakob, hans private telefon ringer hele tiden og han svare altid selvom du sidder og er igang med en samtale. De kigger mere i computer skærmen end på patienten. De er så kolde og uempatisk. Når man ringer eller anmoder om fornyelse af recept, på trods af man har fået samme type medicin igennem flere måneder/år så er deres sygeplejerske så åndsvage at høre på og siger man skal møde op selvom man er ny opereret og de sagtens kan se at man er vand til denne type medicin. Men når du så møder op så venter man over en time og derefter tager på apoteket og medicinen er ikke udskrevet og pludselig går der flere dage før man får sin medicin. De tænker kun på penge og hvor mange patienter man kan få til at møde op på en dag istedet for at se på den enkelte patient. Nu er jeg blevet smidt ud fra lægehuset fordi jeg har ytret min mening og holdning om dem. Anbefaler dem ikke, hold jer væk fra dem. Find en læge der faktisk gider deres patienter og ikke nogle klaphatte som dem der kun tænker på pengekassen.
  Hold jer væk fra sol Tine, og læge Thomas og Jakob!!!!! Forfærdelige læger!!!!

 • Aviaja S.
  Anmeldelse af: Lægerne Bøgevænget 29. januar 2024 kl. 10:30 Rediger

  Jeg har haft Lægerne Bøgevænget i knap 20 år og faktisk være rigtig glad for dem. Nu har de desværre fået en lægesekretær som gør at jeg nu skifter og jo hurtigere jo bedre.

  De tidligere lægesekretær(kun 2 i alle de 20 år for det virker ellers til at være et godt sted at arbejde) har være fantastiske men hende de har nu er uden empati, flexibilitet eller forståelse for patienterne der ringer ind. Det er så ubehageligt at jeg 2 gange efterfølgende har siddet og grædt. Det er simpelhen for dårligt!

Bedøm din oplevelse

Fandt du ikke det Sted, du søgte?

Ved at udfylde informationerne i nedenstående formular, kan du anmode om at få tilføjet et nyt sted eller en ny institution.