Persondatapolitik

 • Hjem
 • Persondatapolitik

Persondatapolitik

Opdateret december 2021

Vi respekterer og værner om at beskytte dine personlige oplysninger, når du besøger vores hjemmeside eller bruger vores services. Vi har i den sammenhæng udarbejdet en politik, der beskriver vores praksis for indsamling, behandling og anvendelse af personlige oplysninger.
Når du besøger vores hjemmeside uanset om det er fra en computer, telefon eller tablet, accepterer du de praksisser, som er beskrevet nedenfor.

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på vores hjemmeside (www.carepilot.dk) er Carepilot, Bjørnsonsvej 28, 2500 Valby, cvr nr. 42293784.

I nærværende politik benyttes også termerne; ’vi’, ’vores’ eller ’os’ samt termerne; ’hjemmeside’ eller ’platform’, der alle refererer til henholdsvis Carepilot og Carepilots hjemmeside og services.

 

Indsamling af personoplysninger

Når du opretter en brugerkonto eller virksomheds-/institutionskonto på Carepilot, skriver en anmeldelse, vælger at købe en service eller på anden måde interagerer med vores platform, har vi brug for at indsamle og behandle visse personoplysninger. Det drejer som om følgende oplysninger:

  • Oplysninger om din brugerkonto: Dit brugernavn, password og din placering.
  • Oplysninger om din virksomheds/institutionskonto: Navn på virksomhed eller institution, password, billede- eller videomateriale samt øvrige oplysninger, du vælger at tilknytte din profil (fx beskrivelse af stedet m.m.).
  • Betalingsoplysninger: Oplysninger videregivet i forbindelse med køb af en service (fx premium pakke til virksomheder/institutioner), herunder navn, kortdata og IP-adresse.
  • Oplysninger om ratings, anmeldelser og rapporteringer: Dækker over alle oplysninger relateret til en rating, en anmeldelse eller en evt. rapportering af en anmeldelse. Eksempelvis navn på virksomhed/institution, anmeldelsesindhold, ratingbedømmelse (antal hjerter) og rapporteringsårsag.
  • Oplysninger om indstillinger: Omfatter indstillinger og samtykker, du har givet i forbindelse med din interageren på vores platform samt ifbm. nyhedsbreve og cookies.
  • Kontakt- og kommunikationsoplysninger: Omfatter de kontaktoplysninger, du videregiver til os, herunder fx navn og e-maildresse ved tilmelding til nyhedsbrev. Indeholder samtidig alle kommunikationsoplysninger, vi modtager fra dig, eksempelvis i forbindelse med teknisk support, feedback på siden eller forespørgsler.
  • Oplysninger fra sociale netværk: Vælger du at logge ind på siden via din Facebook-profil, indsamler vi automatisk udvalgte oplysninger om dig afhængigt af hvilke oplysninger, du har valgt at gøre tilgængelige på Facebook samt på baggrund af dine privatindstillinger for deling af sådanne oplysninger.

 

Behandlingsgrundlag og formål

Vi indsamler og bruger dine personoplysninger for at kunne levere vores services til dig samt optimere rammerne for din måde at bruge vores platform på.

Har du en brugerkonto på Carepilot bruger vi samtidig dine personoplysninger til at verificere legitimiteten af dine anmeldelser samt håndhæve vores vilkår og betingelser samt retningslinjer for indholdsintegritet.

Har du en virksomheds/institutionskonto bruger vi dine personoplysninger til at verificere legitimiteten af dit ejerskab samt håndhæve vores vilkår og betingelser samt retningslinjer omkring indholdsintegritet. Hvis du som virksomhed eller institutionen betaler for en service (fx Premiumpakke), vil de oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, kun anvendes og gemmes til brug for betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Carepilot er en åben platform. Det betyder at både anmeldelser, svar på anmeldelser og brugerprofiler vil være synlige for enhver, der besøger siden. Da det samtidig er et helt centralt formål for Carepilot at øge gennemsigtighed såvel som tilgængelighed af brugernes ratings og anmeldelser, tillader vi endvidere en bred eksponering af disse, herunder i relation til søgemaskiner (Google, Bing m.fl.), sociale netværk eller til brug hos de anmeldte institutioner/virksomheder.

Carepilot platformen er hostet af Simply.com og har betalingssystem gennem Stripe. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Simply.com’s datacentre. Ved gennemførsel af evt. betaling (fx ved køb af Premiumpakke) vil de virksomheds- eller institutionens data, som er nødvendige for at gennemføre eller understøtte betalingen, blive videregivet til Stripe.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores services bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser og services til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

I tillæg til ovenstående kan vi til enhver tid vælge at dele oplysninger med følgende parter med formål som beskrevet i nedenstående:

 • Med tredjepart for at vi kan undersøge, forebygge eller gribe ind over for aktiviteter, der ikke lever op til vores retningslinjer, vilkår og politikker, herunder, men ikke begrænset til, misbrug af vores platform.
 • Med tredjepart for at overholde gældende love eller reagere på juridiske krav eller processer samt anmodninger fra eksempelvis offentlige og statslige myndigheder.
 • Med tredjepart i tilfælde af eventuel reorganisering, fusion, virksomhedsopkøb, salg eller konkurs.

 

Opbevaring og beskyttelse af dine personoplysninger

Vi gemmer kun dine personoplysninger så længe, vi har brug for det eller er juridisk forpligtet til at gøre det. Vi opbevarer de personoplysninger, du opgiver – herunder dine anmeldelser – så længe du har en konto hos Carepilot eller så længe det er nødvendigt at levere en service til dig.

Vi anvender forskellige tekniske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger, og vi kontrollerer løbende vores systemer for sårbarheder. Trods vores sikkerhedsprocedurer kan vi dog ikke fuldstændig sikre og garantere sikkerheden af de oplysninger, som du har videregivet til os. Vi anbefaler derfor altid, at du ikke inkluderer eller videregiver fortrolige oplysninger, når du interagerer med vores platform.

 

Tredjeparts-hjemmesider
Selvom vores platform indeholder links til andre websteder, er vi ikke ansvarlige for disse sider og ej heller står vi inde for sidernes indhold. Vi anbefaler derfor også, at du gennemgår persondata-politikken for disse tredjeparts-hjemmesider, da deres proces for indsamling og håndtering af personoplysninger kan være forskellig fra vores.

 

Rettigheder som bruger

Har du en brugerkonto hos Carepilot, kan du til enhver tid anmode os om at få adgang til, redigere eller få slettet dine personoplysninger. Såfremt din brugerkonto bliver slettet, bliver alle dine anmeldelser og andre oplysninger knyttet til kontoen ligeledes slettet.

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse over for behandlingen af dine personlige oplysninger. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning herom til mail@carepilot.dk.

 

Ændringer til denne politik

Såfremt det er nødvendigt at opdatere eller ændre denne politik, har vi til enhver tid ret til at gøre dette. Det kan være nødvendigt i takt med at vores services eller forretningsbehov ændrer sig, eller hvis der sker ændringer i lovgivning eller øvrige standarder relevante for os. Vi kan derfor anbefale, at du holder dig opdateret på denne side med jævne mellemrum. Såfremt vi mener, at der er tale om væsentlige ændringer ift. din databeskyttelse vil vi underrette dig om ændringerne via e-mail eller via vores platform.

Fandt du ikke det Sted, du søgte?

Ved at udfylde informationerne i nedenstående formular, kan du anmode om at få tilføjet et nyt sted eller en ny institution.