Vilkår og betingelser

  • Hjem
  • Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Opdateret december 2021

De brugervilkår og betingelser, som her beskrives, gælder for enhver brug af Carepilots hjemmeside (www.carepilot.dk). Hjemmesiden udbydes af Carepilot, Bjørnsonsvej 28, 2500 Valby, CVR-nr.: 42293784.

Nedenfor benyttes også termerne; ’vi’, ’vores’ eller ’os’ samt ’hjemmeside’ og ’platform’, der alle refererer til henholdsvis Carepilot og Carepilots hjemmeside og services.

Når du besøger vores hjemmeside uanset om det er fra en computer, telefon eller tablet, accepterer du de vilkår og betingelser, som er beskrevet nedenfor.

 

Brugerprofil på Carepilot

For at få den fulde adgang til de forskellige funktioner og services på Carepilots platform skal du registrere dig som bruger ved at oprette en brugerkonto. Her gør nedenstående betingelser sig gældende.

Det er kun tilladt at oprette én brugerkonto per person på Carepilots platform. Denne brugerkonto er personlig og må ikke overdrages til andre.

Når du registrerer dig som bruger, skal du vælge et brugernavn og et password.

  • Brugernavnet vil blive vist på hjemmesiden, når du skriver en anmeldelse eller svarer/kommenterer på andres anmeldelser. Du bør derfor være opmærksom på, om du ønsker at have et brugernavn, der kan identificere dig (fx dit fulde navn). Brugernavnet må endvidere ikke være stødende, ej heller indeholde betegnelsen ’Admin’ eller på anden måde indeholde karakteristika, der tilhører eller udgiver sig for at være en kendt tredjepart.
  • Passwordet vælger du, når du ved brug af din e-mailadresse logger på hjemmesiden. Passwordet er personligt og må ikke overdrages til andre. Du har pligt til at informere os, hvis der er mulighed for at dit password kan være blevet kompromitteret, og vi kan til enhver tid redigere eller slette dit password.
  •  
  • Indhold formidlet af brugere

De brugere, der har registreret sig på Carepilots platform, er selv ansvarlige for alt indhold, de vælger at offentligøre på platformen, herunder indhold i anmeldelser.

Reglerne for indhold i anmeldelser og interageren med platformen generelt er beskrevet i ‘Retningslinjer for indholdsintegritet’. Brugere af Carepilots platform forpligter sig til, at al genereret indhold (herunder anmeldelser) er lovligt og i overensstemmelse med vores retningslinjer.

Brugere registreret på vores platform må endvidere ikke offentliggøre indhold i anmeldelser, som er af markedsførings-mæssig karakter eller som er teknisk skadeligt (herunder skadelig software).

 

Steder oprettet på Carepilots platform

Alle steder, virksomheder eller institutioner på Carepilots platform kan ikke på et senere tidspunkt slettes fra platformen af en ejer eller repræsentant for stedet, medmindre stedet er lukket ned/ikke længere eksisterer.

 

Betalingsvilkår for institutioner/virksomheder/fagpersoner

Har som institution/virksomhed/fagperson valg et betalingsabonnement hos Carepilot, kan du til enhver tid opsige det. Du kan opsige dit abonnement med en måneds varsel til udløbet af en måned – dvs. du betaler for løbende måned + 1 måned.

Fraskrivelse af ansvar

Vi overvåger og indestår ikke for indhold genereret af brugere (fx anmeldelsesindhold), som offentliggøres på platformen, ligesom vi heller ikke kan holdes ansvarlige for nøjagtigheden af hjemmesidens indhold i øvrigt (herunder, men ikke begrænset til, data og information tilknyttet den enkelte virksomheds/institutionskonto). Vi er ej heller ansvarlige for eventuelle links til tredjepartshjemmesider i indhold genereret af brugere.

Vi kan til enhver tid slette indhold på hjemmesiden uden at blive holdt erstatningsansvarlig i den forbindelse, ligesom vi har ret til at redigere i indhold genereret af brugere, fx hvis indholdet strider mod Carepilots retningslinjer.

Alle anmeldelser samt ratings på vores platform skal betragtes som vejledende, og vi er ikke ansvarlige for indholdet af disse. Vi kan under ingen omstændigheder gøres erstatningsansvarlige for at tilbyde platformen som en onlinetjeneste til vores brugere, herunder ift. tab af antal kunder/brugere, omdømme og omsætning/fortjeneste.

 

Rettigheder

Indholdet på Carepilots platform, herunder tekster, logo, grafik samt beregninger og brugergenereret data i aggregeret form tilhører Carepilot og er beskyttet af dansk lovgivning. Uautoriseret kopiering eller anden brug af websitet eller dets indhold anses som en overtrædelse af dansk lovgivning.

Det er ikke tilladt at downloade eller på anden måde foretage en digital kopiering af indholdet på Carepilots platform, hvis dette gøres med et kommercielt formål.

 

Ændringer, ophør og opsigelse

Såfremt det er nødvendigt at opdatere eller ændre nærværende brugervilkår og betingelser, har vi til enhver tid ret til at gøre dette. Det kan være nødvendigt i takt med, at vores services eller forretningsbehov ændrer sig, eller hvis der sker ændringer i lovgivning eller øvrige standarder relevante for os.

Ligeledes kan vi uden varsel og til enhver tid vælge at lukke Carepilot platformen ned eller ændre eller omstrukturere indhold på siden, ligesom vi også uanset årsag og uden ansvar kan opsige din ret til både at tilgå og bruge de funktioner og services, der er tilknyttet hjemmesiden.

Fandt du ikke det Sted, du søgte?

Ved at udfylde informationerne i nedenstående formular, kan du anmode om at få tilføjet et nyt sted eller en ny institution.