• Mads Bischoff
  Anmeldelse af: Øre-næse-halslæge Elsebeth Refsgaard 10. juli 2023 kl. 15:48 Rediger

  Jeg valgte denn ørelæge udelukkende fordi huun havde den korteste ventetid i Aarhus. (Hvilket jeg nu bagefter godt kan forstå, og måske også burde have taget som en alarmklokke)
  Var til høreprøve m.h.p. at afklare behovet for høreapparat. Høreprøven gik fint med assistenten.
  Men i samtalen med ørelægen undrede det mig voldsomt at hun gik direkte til at anbefale mig en privatklinik på Store Torv, samtidigt med at hun ‘talte det offentlige ned’ ved at understrege de lange ventetider, det manglende frie valg osv.
  Det var dog meget grænseoverskridende da det gik op for mig at hun sad og reklamerede for ‘sin anden forretning’ her i hendes konsultationslokale!?
  Jeg troede at jeg var hos en uvildig hørelæge, som jeg forventede at få en objektiv og uvildig rådgivning fra. I stedet var det en ‘forretningskvinde’, som sad os sikrede sig at jeg ville vælge hendes klink (dels ved den positive og konkrete omtale, men også ved at stikke mig et visitkort til klinikken i hånden, som jeg dog nægtede at tage i mod)
  Da jeg problematiserede at hun da vist sad og anbefalede en ganske bestemt privat-klinik, fik hun travlt med at sige ting som ‘Jeg blander mig selvfølgeligt overhovedet ikke i, hvad du vælger’, selvom hun netop havde stukket mig et visitkort til sin egen privat-klinik. Det oplevedes faktisk som ret grænseoverskridende. Og i mine øjne temmelig frækt!
  Well, én ting er sikkert, jeg vælger 100% sikkert IKKE hendes private klinik i Aarhus! No Way! Det er ren manipulation (og måske endda direkte ulovligt) hvad hun praktiserer!
  Så det bliver et Nej tak, og aldrig mere herfra….

Bedøm din oplevelse

Fandt du ikke det Sted, du søgte?

Ved at udfylde informationerne i nedenstående formular, kan du anmode om at få tilføjet et nyt sted eller en ny institution.